+32(0) 471 06 68 40 info@ertveldt.be

CREATIEF

AMBITIEUS

&

INNOVATIEF

HET BEGIN

Mijn naam is Jany Ertveldt en ik heb Multimedia & communicatietechnologie aan de Erasmushogeschool Brussel gestudeerd. Een paar jaar geleden is alles begonnen. De eerste aanrakingen met Photoshop en Illustrator wat later leidde tot mijn studierichting.

In mijn opleiding was het voornamelijk developpen of beter gezegd “coderen”. Ik keek hier hard op tegen want ik was liever bezig met design. Maar eenmaal dat ik het beter en beter begreep wist ik dat ik hier mee verder wou. In combinatie met het designen of course! En kijk nu 😉 

MIJN PASSIE

Mijn grootste passie is vooral werken met Photoshop en Illustrator. De eerste aanrakingen hiermee waren heel simpel. Een cirkel plaatsen, een path tekenen en foto’s bewerken. En naar mate de tijd vorderde leerde ik moeilijkere technieken om nog gedetailleerder te werken. Ik verdiepte mij meer en meer in Photoshop en Illustrator en dit is uitgegroeid tot mijn grote passie. 

Logo’s, banners, huisstijlen en websites ontwerpen en wie weet nog meer in de toekomst. Zo heb ik ook al een cursus Photoshop gevolgd en hiervoor een diploma gehaald.

MIJN VISIE

Klein beginnen en groot eindigen. Ik wil mij onderscheiden van anderen en op andere vlakken eruit springen. De grootste die ik hierin wil door voeren is “Human Centered Design”. De eindgebruiker is de belangrijkste persoon van een project en daardoor wil ik hem constant betrekken. 

Als de eindgebruikers heel tevreden zijn weet ik dat ik degelijk werk geleverd heb en het project met goede moed afsluiten. Als dit binnen uw project kan toegepast worden natuurlijk.

OVER MIJ

Diploma's:
- Photoshop
- Multimedia & Communicatietechnologie

 

LATEN WE PRATEN

+324 7106 68 40

info@ertveldt.be